VNG PEEL LOTION / LOȚIUNE CU ACIZI PENTRU ECHILIBRAREA PIELII

Descriere

200 ml

Loțiune bogată în acizi cu efect de exfoliere ușoară, aproape invizibilă. Corectează și reglează pH-ul (5,2). Cu efect de peeling, această loțiune contribuie la regenerarea și depigmentarea pielii problematice, cu riduri și imperfecțiuni.

Conținutul ridicat de acizi curăță, atenuează ridurile, cicatricile, dându-i pielii luminozitate și strălucire. Are acțiune astringentă și miorelaxantă. Altfel spus, este un relaxant al sistemului muscular.

De asemenea, reglează secreția glandelor sebacee, închide porii, combate acneea, acele puncte albe numite milium, precum și albește pielea. Este recomandat pentru pregătirea pielii înainte de a aplica machiajul. Iluminează pielea, oferă efect de lifting și estompează ridurile mici.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată, cu o dischetă din bumbac, evitând zona ochilor. Pentru menținerea unui ten curat și sănătos, loțiunea se aplică de două ori pe săptămână.

Este indicată pentru administrarea în zona „tălpii-gâștei”, adică pe încrețiturile de la coada ochiului, până se absoarbe, apoi se aplică o cremă pentru ochi. Persoanele cu pielea sensibilă vor aplica loțiunea pentru o durată cuprinsă între 10 și 30 minute. Se îndepărtează cu o lavetă umedă sau se spală.

Este firească, în primă fază, senzația de mici înțepături, datorită prezenței acizilor. Când pH-ul pielii se echilibrează–senzațiile de înțepături vor dispărea.

Substanțe active:

Acid glicolic, acetic, malic, lactic,  tartric, salicilic, glicerină, lămâie, vitamina B3, enzime ale acizilor de mere, arnică, ulei din semințe de floarea soarelui, uree, glucoză, extract de piper de cayenne, cunoscut și sub numele de ardei roșu fierbinte.