Even

Even

GAMA PENTRU DEPIGMENTARE/TRATAMENT/ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE/ALBIRE

După o experiență de 25 de ani de activitate, savanții companiei FR~HAUT au elaborat gama de produse pentru întreținerea tenului cu pete hiperpigmentare – EVEN, ce îmbină cele mai bune patente în domeniul Biotehnologiei și o multitudine de substanțe active, care au rolul de a depigmenta, proteja și împiedica fotoîmbătrânirea, adică îmbătrânirea prematură a pielii, provocată de stresul oxidativ celular. Nu conține hidrochinonă și nici alte ingrediente toxice.

Principala substanță activă din gama EVEN este Chromabright®, care este eficientă pentru depigmentarea tenului, fără reacții adverse și negative asupra pielii sau iritații specifice altor produse de albire. Produsele din această gamă contribuie la prevenirea apariției și luptei eficiente împotriva petelor pigmentare, protejează keratinocitele, stimulează producerea de colagen și are efect de întinerire. După două luni de la administrarea produselor din gama EVEN, pielea devine luminoasă, radiantă, capătă un aspect uniform și rigiditate sporită.

Principalele substanțe active ale gamei:

 • Chromabright®/Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate – este un ingredient patentat, care are rolul de albire a pielii, fără reacții adverse negative sau iritații specifice altor produse de albire. Cele două funcții principale ale acestuia sunt: albirea pielii și prevenirea fotoîmbătrânirii.
 • Chromabright – este o moleculă sintetică, care inhibă acțiunea tirozinazei, reduce melanogeneza, conform cerințelor și  standardelor mondiale contemporane, în ceea ce privește produsele cosmeceutice. Se deosebește prin inofensivitate față de produsele arhaice (Hidrochinona, Magnesium Ascorbyl Phosphate). Studiul științific a acestei molecule a confirmat acțiunea ei FORTE atât în procesul de albire, cât și în  protecția keratinocitelor stratului epidermei, care permanent suferă de diverse acțiuni ai factorilor nocivi endogeni și exogeni. Chromabright are același rol precum cel al hidrochinonei, dar fără să manifeste efecte nocive. Este mai eficient în ceea ce privește depigmentarea decât acidul kojic, arbutina și hidrochinona. Protejează pielea de razele ultraviolete UVA, care pătrund adânc în straturile interioare ale pielii, sporește elasticitatea, luminozitatea și o hidratează. Este eficientă și în cazul melasmei și lentigo.
 • Bellis perennis (margaretele) -plante care țin sub control sinteza melaninei, blochează tirozinaza, reduce endotelina în melanocite, care se produce activ atunci când pielea este expusă la soare.
 • Lemn dulce – conține glabridină, care inhibă melanogeneza. Are o acțiune de 15 ori mai intensă decât acidul kojic și de două ori mai mare decât hidrochinona.
 • Arbutină (extract din frunze de agrișă) – derivat al hidrochinonei. Albește, e recomandată femeilor însărcinate, previne și luptă cu melasmele, blochează acțiunea tirozinazei.
 • Ulei de soia – bogat în izoflavonoizi, menține pielea umedă. Stimulează producția de colagen și elastină. Bogat în estrogeni.
 • Mimoză (Salcâm de argint) – bogată în tanin, saponină,  eficientă împotriva infecțiilor, leziunilor și arsurilor. De asemenea, este un antioxidant cu efect anti-îmbătrânire. Este eficientă în tratamente post-peeling.
 • Untul de shea – hidratează, alimentează.
 • Argint – efect purificator, de botox.
 • Bisabolol – derivat al mușețelului, eficient în cazul retenției de apă, a leziunilor, pielii solzoase și pungilor de sub ochi.
 • Suplimentar:
 • Acid coic, alfa arbutină, acid lactic, glicolic, salicilic, lămâie, retinol palmitat, vitaminele A, C, E, acid hialuronic(HY), aloe vera, ulei de sâmburi de struguri, glicerină, pirocton olamină, ulei de floarea-soarelui.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE ACASĂ


SPOT CORRECTOR SERUM/SER PENTRU DEPIGMENTARE /PETE

50 ml

Ser pentru depigmentare, cu un conținut ridicat de Cromabright®. Este un produs indispensabil în tratamentul melasmei. Reglează metabolismul melanocitelor, care produc melanina, și inhibă enzimele tirozinazei. Are un efect puternic de depigmentare, anti-îmbătrânire și protejează. Acționează în sinergie cu crema pentru depigmentare intensivă Strong Bleaching Cream.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața/seara, înainte de orice cremă din gama EVEN sau, în mod individual, ca ser.

Substanțe active:

Cromabright®, extract de margarete, lemn dulce, alfa arbutină, acid coic, lămâie, panthenol, acid hialuronic (HY), retinol, vitamina A.


DDT WHITENING CREAM/CREMĂ DE ZI PENTRU ALBIRE SPF 15

50 ml/100 ml

Cremă foarte bogată în Cromabright® și alți activi cum ar fi extractul de lemn dulce, care previne și corectează petele care apar din diferite motive (sarcină, expunere îndelungată la soare, vârstă etc.). Blochează producerea melaninei. Hidratează intens, albește, regenerează și întinerește pielea deshidratată, păienjenită de riduri. Poate fi aplicată în tratamentele acasă, precum și în centrele de medicină estetică, după procedura de peeling. Factorul de protecție solară este de 15 SPF.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața, după serul pentru depigmentare – Spot Corrector Serum, din gama EVEN, de la FR~HAUT, sau separat.

Substanțe active:

Cromabright®, extract de margarete, lemn dulce, alfa arbutină, aloe vera, acid hialuronic (HY), tocoferol (Vitamina E), ulei de soia, acid citric.


STRONG BLEACHING CREAM/CREMĂ DE NOAPTE CU EFECT DE ALBIRE INTENSIVĂ

30 ml

Cremă intensivă de noapte, ce conține un cocktail de acizi și substanțe active, cu efecte puternice de albire. Blochează procesul de producere a melaninei, echilibrează metabolismul melanocitelor, repară imperfecțiunile prin umplerea acestora cu agenți de albire și întinerire. De asemenea, netezește ridurile, atenuează cicatricile, ajută la închiderea porilor și reglează secreția de sebum.

Mod de aplicare:

Se aplică seara, evitând zona ochilor, după Spot Corrector Serum. Substanțele active din componența cremei Strong Bleaching Cream provoacă, pentru câteva minute, senzații de înțepături tranzitorii. După doar câteva zile de utilizare a acestei creme, pielea va deveni mai elastică, hidratată și cu o textură uniformă.

Substanțe active: Cromabright®,  lemn dulce, extract de margarete, licorice, alfa arbutină, acid coic, acid hialuronic(HY), retinol, vitamina C, glicerină.


BLEACHING CREAM/CREMĂ PENTRU ALBIRE, CARE MENȚINE REZULTATELE OBȚINUTE

50 ml

Cremă bogată în substanțe active de depigmentare și regenerare. Albește petele delicate, previne apariția celor noi, reeducă funcția melanocitelor.

Cocktailul de acizi pe care îl conține această cremă ajută la menținerea rezultatelor obținute, după  administrarea cremei pentru tratament de la EVEN – Strong Bleaching Cream. Atenuează ridurile și reglează funcția glandelor sebacee.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața, după Spot Corrector Serum, sau separat. La doar câteva zile de la aplicare, pielea devine mai luminoasă, elastică, hidratată și cu o textură uniformă.

Substanțe active:

Cromabright®, lemn dulce, alfa arbutină, acid coic, glicolic, acid hialuronic, retinol, vitamina C, glicerină vegetală.


DARK CIRCLES EYE CREAM/CREMĂ PENTRU CERCURILE ÎNTUNECATE ALE OCHILOR ȘI CEARCĂNE

15/30 ml

Această cremă a fost concepută pentru a soluționa eficient cinci tipuri de probleme: îngrijește zonele întunecate din jurul ochilor, cu cearcăne sau pungi, atenuează ridurile, albește, drenează licvorul, întinerește. Rezultatele devin vizibile în doar câteva zile.

Mod de aplicare:

Se aplică în cantități mici, dimineața și seara în zona din jurul ochilor și se tapotează ușor, până ce se absoarbe.

Substanțe active:

Cromabright®, lemn dulce, extract de margarete, alfa arbutină, acid coic, glicolic, acid hialuronic(HY), ulei de germeni de grâu, vitamina E, bisabolol.


SUN PROTECTOR SPF 50/CREMĂ PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ

50 ml/100 ml

Cremă pentru protecție solară, de ultimă generație. Protejează eficient pielea împotriva radiațiilor solare UVA și UVB, echilibrează funcția de formare de melanină în melanocite, obținând, în același timp, bronzul perfect și hidratare pe măsură.

Are acțiune antioxidantă și efect anti-îmbătrânire. Datorită formulei sale ușoare, a texturii catifelate, crema se absoarbe cu ușurință și se potrivește tuturor tipurilor de ten. Este un produs non-comedogenic, care previne apariția leziunilor de acnee sau agravarea celor existente. Nu lasă urme albe pe piele. Rezistentă la apă și transpirație.

Mod de aplicare:

Se aplica dimineața, apoi la fiecare patru ore. Se recomandă ca înainte de folosirea cremei pentru protecție solară, să se aplice unul dintre serurile sau cremele din gama EVEN, potrivite tenului. Crema poate fi aplicată și după machiaj, fără sa-l strice, deoarece include filtre fizico-chimice care protejează pielea de razele UV.

Substanțe active: Cromabright®, vitamina E, soia, dioxid de titan, octocrilen, bisabolol, pirocton olamine, clorură de argint.


PRODUSE DE ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ


RENEU ACID PEELING/PEELING MULTI-ACID

50 ml

Un cocktail de o nouă generație de acizi, cu acțiune în lupta cu fotoîmbătrânirea, pigmentațiile, cicatricile și ridurile. Este un produs destinat exclusiv profesioniștilor din domeniul esteticii faciale. Este foarte eficient în exfolierea ușoară sau profundă a pielii.

Substanțe active:

Acid kojic 7%, acid salicilic 2%, acid lactic 9%, acid glicolic 40%, acid citric 5%.


NEUTRALIZER SERUM/NEUTRALIZATOR

125 ml

Este un produs profesional conceput pentru a neutraliza acizii și pentru a stopa, momentan și eficient, acțiunea acestora, cu scopul de a echilibra pH-ul pielii. După aplicarea Neutralizer Serum, pielea rămâne fină, hidratată, elastică și umectată.

Substanțe active:

Săruri minerale, panthenol.


WHITENING EFFECT AMPOULES/FIOLE PENTRU DEPIGMENTARE

10×2 ml

Fiole care conțin o concentrație înaltă de arbutină, lemn dulce și vitamina C. Au fost concepute pentru a inhiba acțiunea tirozinazei și pentru a reduce producția de melanină. Eficiente în melasme. Pot fi aplicate chiar și în timpul sarcinii, precum și în cazul pigmentațiilor după bronz.

Substanțe active:

Arbutină, vitamina C (stabilizată cu glucoză), extract de licorice.


ASIATIC MASK/MASCĂ REGENERATIVĂ

3×18 ml

Mască cu acțiune dublă: regenerare și albire. Substanța activă de bază, de nouă generație – Cromabright®, și acidul kojic din compoziție reglează producția de melanină și ajută la eliminarea celei existente. Celelalte substanțe active contribuie la regenerarea și hidratarea pielii, după aplicarea acizilor cu o concentrație înaltă. Este o mască cu efect imediat și pronunțat de lifting.

Substanțe active:

Cromabright®, arbutină,  vitamina C (stabilizată cu glucoză), extras de licorice, lemn dulce, alfa arbutină, acid coic, acid hialuronic (HY), retinol, panthenol.


SALVING BALM/BALSAM DE RESTABILIRE

30 ml

Balsam protector pentru piele, care acționează ca o barieră umedă, hidratantă și calmantă, pentru a intensifica procesul de regenerare a pielii. Este indicat îndeosebi în procedurile de post-peeling, tatuaje, după arsuri, după tratamentul cu azot lichid, precum și în tratamentul pentru cicatrici cheloide sau post-traumatisme.

Este must have pe masa de lucru a dermato – cosmetologului. Regenerează perfect epiderma după procedurile de mărire a buzelor. Reabilitează pielea în cazul dermatitelor atopice în fază activă. De asemenea, Salving Balm este recomandat îndeosebi în cazul alergiilor care apar în perioada rece, precum și pacienților care suferă de psoriazis. Previne uscăciunea pielii, în special în zona contururilor ochilor și este foarte eficient în cazul buzelor uscate și crăpate.

Substanțe active:

Aloe vera, vitaminele A, E, C, extract de mimoză, silicon.