O-Elements

O-Elements

MĂȘTI ALGINATE/ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE /ALBIRE/CUPEROZĂ

Gama de produse O-ELEMENTS a fost creată pe baza algelor brune (Dictyopteris), din regiunea Bretania (Franța). În componența acestor alge intră acidul oleic, care restabilește pielea, îmbogățind-o cu minerale.

Una dintre cele mai utilizate substanțe active din alge este alginatul, având în componență, în principiu, acid alginic. Alginatul transportă substanțele active și ajută la activarea metabolismului pielii. De asemenea, algele au în componența lor glicozide, lipide, proteine, minerale și microelemente. Acestea detoxifică, hidratează și alimentează pielea regenerând-o.

Multiplicitatea algelor în mări și oceane este de ordinul miilor. Se cunoaște faptul că primele organisme celulare au apărut în apa sărată. De asemenea, plasma sângelui uman, în structura sa, este similară cu apa de mare. De aceea, algele activează microcirculația sanguină, iar toate substanțele forte îmbogățesc pielea cu substanțele active necesare. Pereții celulari ai algelor maritime conțin polizaharide, care contribuie la creșterea elasticității pielii.

Principalele substanțe active ale gamei:

Alginatele obținute din alge și polizaharide creează un film protector, foarte flexibil, care oferă plasticitate ce permite transmiterea cu ușurință a substanțelor active în piele hidratând-o puternic, creând o ocluzie perfectă.


RODUSE DE ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ


ORYZA MASK/MASCĂ ALGINATĂ CU OREZ

250 gr

Mască alginată care conține orez, potrivită pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru cel pigmentat, care reglează metabolismul melanocitelor. Orezul este un puternic antioxidant, datorită bogăției sale în gama – oryzonal (de zece ori mai activ decât vitamina E). De asemenea, conține vitamine, fitosteroli, beta-caroten și minerale. Previne formarea radicalilor liberi, stimulează producția de colagen, hidratează, drenează. Atenuează edemele din jurul ochilor. Pe lângă orez, masca conține un complex exhaustiv de ierburi alpine cu efecte de albire pentru pielea cu pete, nivelează tenul, echilibrează pH-ul pielii și are proprietăți anti-îmbătrânire.

Substanțe active:

Alginat, orez, calciu, fitosterine, Q10, extras din coada- șoricelului, acid salicilic, cocktail din flori din munții Alpi (manșetă, floare de mămăligă, roiniță, primulă de seară, mentă de munte, ventrilică (veronica officinalis), vitamina C.


CASSIS MASK/MASCĂ ALGINATĂ CU EXTRACT DE COACĂZE NEGRE

250 gr

Mască anti-îmbătrânire pentru toate tipurile de ten, îndeosebi,  pentru cele sensibile și înroșite. Conține o cantitate înaltă de aminoacizi, stimulează producția de colagen și elastina. De asemenea, este bogată în acid linoleic (omega 6), protejează pielea de îmbătrânire. Coacăza neagră din compoziție fortifică circulația sanguină, tratează și previne cuperoza. Hidratează intens, iluminează, întinerește, reechilibrează pH-ul pielii. Regina măștii este vitamina C, care previne formarea radicalilor liberi ce deteriorează ADN-ul celular. Fiind precursorul, vitamina E manifestă un efect regenerativ puternic.

Substanțe active:

Alge, coacăze negre, vitamina C, calciu.


3D FILLER MASK/MASCĂ ALGINATĂ 3D CU EFECT DE LIFTING

250 gr

Mască alginată pentru lifting, cu efect de botox.

Conține substanțe active cu efecte multiple:

 • Pentasaharin (MPS) marin – extract din mlădiță de ovăz, moleculă 3d inovativă, care oferă volum țesuturilor, datorită retenției de apă.
 • Acetyl hexapeptide – 8 – interceptează neurotransmisia mimicii, reduce ridurile.
 • Homeostatină (MS) – previne și reduce ridurile, restabilește homeostaza în matricea extracelulară, provoacă stimularea fibroblaștilor dermali cu producția de colagen, inhibă proteaza ce o deteriorează, previne inflamația pielii.

Feriga de mare (Dictyopteris membranacea) stimulează producerea a trei proteine cheie în piele:

 1. Perilipin – protejează adipocitele de lipoliză , previne pierderea volumului în cazul ovalului feței, gâtului, decolteului.
 2. Adiponutrin – transformă trigliceridele stocate în piele în adipociți.
 3. Acizii  grași (transferaza) – ajută la transportarea acizilor grași în celule.

Substanțe active:

Homeostatină MS verde, ulei Dictyoteris, Hexapeptide acetyl-8, ferigă de mare (Dictyopteris membranacea), perilipină, adiponutrin, SNAP (proteină atașată).


BLACK MASK/MASCĂ DIN ALGE NEGRE

250 gr

Mască cu alge indicată ca tratament de purificare, detoxifiere și regenerare. Are proprietăți antioxidante. Componentul activ este alginatul glucuronic, recunoscut ca cel mai competitiv alginat. Cărbunele de bambus curăță fața, o purifică, absoarbe toxinele și le extrage. Reglează secreția glandelor sebacee. funcționează ca un sponge. Este perfect pentru tenul cu pori și gras. De neînlocuit în cazul tenului care se confruntă cu probleme cauzate de stres și poluare. Deblochează porii, dezinfectează. Pielea capătă luminozitate. Pământul de diatomee (alge pietrificate de micro fosile monocelulare) este o sursă de minerale și microelemente, lichidează reziduurile metalice din piele. Efectul măștii este de lungă durată. Ar putea fi comparată cu o mască pentru peeling. Pielea devine mai fermă și strălucitoare.

Substanțe active:

Cărbune de bambus, alginat (acid glucuronic), pământ de diatomee, calciu, minerale, microelemente.


CARROT MASK/MASCĂ CU EXTRACT DE MORCOV

300 ml

Mască alginată cu efect de peeling și anti-îmbătrânire. Conține un procent înalt de extract de morcov, care îmbogățește pielea cu carotenoide, vitaminele A, B, C, D și E, cu un puternic efect antioxidant și fotoprotector. Are în componență și polizaharide.

Este indicat îndeosebi în perioada estivală, înainte și după insolație. Previne formarea radicalilor liberi, echilibrează și detoxifică glandele sebacee, dirijează corect metabolismul melaninei. Are efect imunostimulator asupra pielii ajutând-o să-și recapete elasticitatea, iar ridurile mici devin invizibile. După aplicarea acestei măști, pielea radiază, datorită concentrației înalte de vitamina E.

Alginatul din această mască este exclusiv. Creează un gel solid în timpul preparării devenind foarte comod în ceea ce privește aplicarea și înlăturarea măștii.

Beneficiile morcovului asupra pielii:

 • Previne apariția radicalilor liberi (antioxidant);
 • Previne, tratează pigmentația, tonifiază;
 • Stimulează producerea echilibrată a melaninei;
 • Regenerează celulele, stimulează producerea de elastină și colagen;
 • Minimalizează apariția ridurilor în timpul băilor de soare;
 • Combate apariția crustelor și petelor;
 • Reglează funcția glandelor sebacee, echilibrează pH-ul mantiei hidrolipidice;

Polizaharidele:

Sunt de origine vegetală. Acești amino acizi creează un film protector care permite crono-reliza (autohidratarea) pielii. Netezesc, au efect antialergic asupra țesuturilor.