Citrus Care

Citrus Care

PRODUSE CU VITAMINA C, PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

Vitamina C sau acidul ascorbic joacă un rol important în organismul uman. Este un antioxidant universal, protejează pielea de daunele produse de radicalii liberi, tegumentele – de biodegradare, generează producerea de colagen și elastină, iar în lunile însorite, face ca bronzul să se așeze frumos și uniform.

Alimentele bogate în vitamina C, care fac parte din meniul nostru zilnic, sunt benefice, dar nu și suficiente pentru piele. Din acest motiv, este necesară vitamina C aplicată la nivel local.

Este cunoscut faptul ca nu fiecare ingredient aplicat pe piele se absoarbe. Vitamina C însă, în doze echilibrate, pătrunde perfect. Și asta datorită biotehnologiei de ultimă generație, care a permis savanților companiei FR~HAUT să creeze un sistem inovator de microcapsule, ce garantează că vitamina C ajunge în piele.

Cu produsele din gama Citrus Care, de la Freihaut, pielea va avea doza necesară de vitamina C, pe tot parcursul anului. Produsele din această gamă îmbunătățesc sinteza de colagen și previne îmbătrânirea pielii, cauzată inclusiv de condițiile atmosferice.

Aceste produse sunt indicate pentru tenurile care suferă de cuperoză. Datorită conținutului ridicat de vitamina C și betacaroten, iubitorii de băi de soare vor obține un bronz rapid, frumos și sigur. Gama de produse de la Citrus Care contribuie la producerea sănătoasă de melanină, protejează deteriorarea ADN-ului celular, inhibă formarea radicalilor liberi și previne îmbătrânirea precoce. Favorizează bronzarea tenurilor care asimilează razele solare lent. De asemenea, produsele Citrus Care fac pielea mai fermă și reduc ridurile de expresie.

PRINCIPALELE SUBSTANȚE ACTIVE ALE GAMEI:

Ulei din semințe de rodie  – în comunitatea biochimiștilor este supranumit „Rubinul vegetal”. Este scump, întrucât pentru obținerea a 0,5 de litri de ulei sunt necesare 100 de kg de semințe de rodie:

 • Bogat în vitamina C, polifenoli, flavonoide cu capacitate de antioxidare. Regenerează puternic țesuturile;
 • De neînlocuit în cazul tenului ofilit, uscat, eczematos,  minimalizează sensibilitatea la alergeni;
 • Savanții din ICS din Michigan au stabilit că numai uleiul de semințe de rodie conține acizi grași saturați precum acidul elagic, acidul punicic, care sunt utilizați în tratamentul cancerului, datorită particularităților sale antioxidante;
 • Conține fitoestrogeni, reglează metabolismul;
 • Bogat în Omega 5, antiinflamator și antioxidant.

Vitamina C – este un nutritiv esențial pentru organism, care nu poate fi sintetizat de celule, de aceea, este obligatoriu să-l obținem din exterior. Savanții companiei FR~HAUT garantează menținerea permanentă a vitaminei C în fază activă, combinând-o cu alte substanțe active care dau stabilitate acestei vitamine (Ascorbyl Glucoside, 3-O-Ethyl ascorbic acid). Această triadă invincibilă pătrunde adânc în straturile pielii și o protejează de oxidare și formarea radicalilor liberi:

 • Participă la funcțiile metabolismul celular și generează producerea tocoferolului (vitamina E);
 • Stimulează creșterea fibrelor de colagen și protejează pielea sensibilă de acțiunea factorilor nocivi;
 •  Previne oxidarea și formarea radicalilor liberi;

Beta-caroten – pigmenți vegetali care se găsesc în fructe, legume și alge. Prezența în organism este necesară atât pentru copii, cât și pentru cei adulți:

 • Previne formarea radicalilor liberi, efect fotoprotector;
 • Stimulează producerea melaninei și regenerarea celulelor.
 • Ulei esențial de avocado – Previne îmbătrânirea, hidratează, hrănește, albește, echilibrează pH-ul mantiei, stimulează producerea de elastină și colagen. Bogat în Omega 3;
 • Vitamina A – contribuie la producția de colagen. Generează elasticitatea țesutului conjunctiv.Stimulează producerea substanțelor regenerative cu efect anti – îmbătrânire;
 • Vitamina A – contribuie la producția de colagen. Generează elasticitatea țesutului conjunctiv. Stimulează producerea substanțelor regenerative cu efect anti – îmbătrânire;
 • Acidul hialuronic (HY) – hidratează în profunzime pielea, saturează toate straturile cu minerale;
 • Papaya – conține enzima papaină, vitaminele C și A. Îndepărtează celulele moarte, stimulează bronzul;
 • Acerola – previne degradarea celulară, sursă de minerale;  
 • Pulbere de semințe de litchi – conține cantități mari de vitamina C. Previne îmbătrânirea, reglează metabolismul melanocitelor. Generează elasticitatea, regenerarea celulară și producerea de colagen. Bogat îl oligonol, tiamine, vitamina B3;
 • Ulei de ricin – efect antibacterian, curăță, hidratează;        .
 • Extract de porumb – înmoaie, previne deshidratarea pielii;
 • Coenzima Q1 (ubiquinona) – protejează pielea de radicalii liberi, antioxidant. Minimalizează adâncimea ridurilor la doar săptămâni după administrare. Generează acțiunea antioxidantă a vitaminelor C și E;
 • Lucerna roșie – bogată în fitohormoni, flavonoide, vitamine, minerale. Previne îmbătrânirea precoce, restabilește, hidratează, protejează pielea de arsuri, are efect de botox;
 • Aloe vera – netezește, hidratează, regenerează, antiinflamator;
 • .Ulei de rapiță – sporește elasticitatea, hidratează. Bogat în proteine și minerale, Omega 3, 6, vitaminele K și E. Poate fi folosit pentru masaj;

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE ACASĂ


ANTIOX SERUM/SER ANTIOXIDANT

30 ml

Ser cu un conținut bogat în vitaminele C, A, B5, acid folic și coenzima Q10 încapsulată, care stimulează producerea de elastină și colagen. Datorită acestora, conturul feței capătă un aspect mai ferm, iar pielea devine netedă și moale. Betacarotenul protejează pielea de acțiunea factorilor nocivi, așază bronzul perfect, regenerează. Este acompaniamentul perfect al cremei de protecție solară. Lucerna roșie din conținutul serului redă pielii strălucire. Se potrivește tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile și grase. Serul este indicat și pentru fumători.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața sau seara, înainte de cremă, inclusiv cea cu protecție solară.

Substanțe active:

Vitamina C încapsulată, extract de rodie, coenzima Q10, extract din flori de lucernă roșie, vitaminele A, E, alantoină,  pantenol, acid citric, ulei de porumb.


C-MILD CREAM/CREMĂ CU VITAMINA C SPF 12

50/100 ml

Cremă fină, cu o textură ușoară, perfectă pentru toate tipurile de piele, îndeosebi pentru cele mixte și grase. Nu permite formarea radicalilor liberi, hidratează, previne semnele de îmbătrânire. Pentru a avea un bronz perfect, se aplică înainte de baia de soare. Netezește și catifelează pielea.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața sau seara, pe pielea curată, după ANTIOX SERUM, sau aparte. Pentru a avea un bronz perfect, se aplică înainte de baia de soare.

Substanțe active:

Vitamina C încapsulată, uleiul Și, avocado, ulei de migdale, ulei de lămâie, aloe vera, acid lactic, vitamina A, E, bisabolol.


GRENADE MICRO-SPHERES/CREMĂ CU CAPSULE DIN RODIE SPF 12

50 ml

Cremă hidratantă și hrănitoare, destinată în mod special pentru tenurile combinate sau uscate. Conține concentrații mari de acizi grași și vitamina C obținută din rodie. Reface pielea afectată de fotoîmbătrânire și neutralizează acțiunea nocivă a factorilor externi asupra tegumentelor.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața sau seara, pe piele curată, după ANTIOX SERUM, sau aparte. Este perfect pentru masajul miofascial.

Substanțe active:

Vitamina C încapsulată, acizi grași din ulei de rodie,  uleiul Și, rapiță, acid lactic, lucernă roșie, vitaminele A, E, bisabolol, proteine hidrolizate de grâu, lactoză.


MULTI-VIT COMPLEX/COMPLEX DE MULTIVITAMINE

5×3,5 ml

Ser-cocktail care conține cea mai mare concentrație de vitamina C încapsulată în sferele acestui produs, dar și alte vitamine importante (A, E). Renovează pielea deteriorată, ofilită, flască. Protejează tegumentele de radicalii liberi, întinerește. Se potrivește pentru toate tipurile de ten, îndeosebi pentru cele deshidratate și deteriorate. Serul plin de vitamine este indicat în curele intensive (25 zile) de reabilitare a pielii. Netezește ridurile de expresie, care se formează în colțul ochilor, denumite și laba-gâștei. Redă pielii un luciu sănătos.

Mod de aplicare:

Se aplică seara, se masează ușor, până când capsulele se îmbibă complet.

Substanțe active:

Vitamina C încapsulată, acizi grași din ulei de rodie, extract din alge roșii irlandeze, acid lactic, vitaminele A, E, F, lactoză, pantenol, acid linoleic.


BODY SPLASH FOAM/SPUMĂ-CONCENTRAT PENTRU FAȚĂ ȘI CORP

200 ml

Spumă cu un conținut mare de vitamina C și efect antioxidant. Pătrunde adânc în piele. Este foarte bogată în acid hialuronic cu masă moleculară mică, care hidratează intens pielea și fortifică imunitatea celulară. Betacarotenul din compoziție, în cantități mari, va stimula bronzarea și va oferi pielii luminozitate.

Mod de aplicare:

Se aplică cu 15 minute înainte sau după baia de soare, pentru a proteja pielea de daunele produse de radiațiile ultraviolete. Cei care au tenul cu probleme ar fi bine să folosească acest produs cu câteva zile înainte de a se expune la soare.

Substanțe active:

Vitamina C stabilizată, acid hialuronic cu masă moleculară mică, betacaroten, ulei de floarea-soarelui.


PRODUSE DE ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ


EXOTIC PEELING/PEELING EXOTIC

200 ml

Peeling mecanic pentru față și corp cu efect antioxidant, de oxigenare și regenerare. Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă. Este ideal pentru perioada estivală, pentru a proteja pielea și preveni formarea radicalilor liberi. Contribuie la obținerea unui bronz frumos. Bogat în extract din semințe de litchi, care conține o rată înaltă de oligonol, vitaminele B1 și B3. Acești componenți hrănesc și revigorează pielea. Peeling-urile cu portocale au efect antiinflamator și antibacterian, în cazul hiperactivității glandelor sebacee și acumulării de toxine, în perioadele expunerii directe a pielii la acțiunea razelor solare.

Mod de aplicare:

Se aplică cel puțin o dată pe săptămână, pentru băile de soare.

Substanțe active:

Sare de mare, extras din semințe de litchi, peeling din portocală dulce, vitamina E.


REVITALISING FOAM MASK/MASCĂ SUFLE REVITALIZANTĂ

300 ml

Mască-sufle bogată în enzime de papaya și ananas cu efect efervescent (carboxytherapy).

Oxigenează, stimulează circulația sangvină. Conține concentrații înnalte de vitamina C, E, A. Are capacități reparatorii, antioxidante, luminează pielea. Bogată in carotinoizi, stimuleasă formarea unui bronz frumos, protejează pielea de arsuri.

Mod de aplicare:

 Minimal 4 aplicatii a câte una pe zi pină la băia de soare. Poate fi aplicată pur și simplu în calitate de mască cu enzime cu scopul de a stimula pielea.

Substanțe active:

Polizaharide, ananas, papaya, hexanoil dipeptid-3 norleucină acetat


KIT CITRUS CARE TREATMENT/KIT DE TRATAMENT CITRUS CARE

Kit de tratament de înfrumusețare conceput pentru a preveni fotoîmbătrânirea și a o proteja de agresiunile mediului înconjurător. Este destinat folosirii exclusiv în centrele de medicină estetică. Produsele din acest kit regenerează colagenul dermei, stimulează funcția de protecție a pielii, întinerește. Restabilește tegumentele după orice fel de acțiune negativă (administrarea medicamentelor, insolație, expunere la vânt, fumat, diete etc.) Se poate folosi oricând pe parcursul anului, cel mai frecvent în perioada de primăvară-vară.


KIT-ul include:


MULTI-VIT COMPLEX/COMPLEX DE MULTIVITAMINE

3,5 ml

Ser cu o concentrație înaltă de vitamina C încapsulată. Regenerează pielea ofilită, flască. O protejează de radicalii liberi, o întinerește, umple depozitele de energie și îi redă strălucire.

Substanțe active:

Vitamina C încapsulată, acizi grași din ulei de rodie, extract din alge roșii irlandeze, acid lactic, vitaminele A, E, F, lactoză, pantenol, acid linoleic.

CITRIC OSMOSIS/ MASCĂ DIN CITRICE ȘI ALGE

30 g

Mască făcută din alge și acerola, cunoscută și sub numele de vișină tropicală, un fruct care conține de 50 de ori mai multă vitamina C decât portocala. Ajută la penetrarea în piele a substanțelor active aplicate.

Substanțe active:

Alginat, extract de acerola.

ELIXIR/ELIXIR

4 ml

Un ser bogat în coenzima Q10 și alantoină. Ajută la regenerarea pielii, previne deshidratarea și îi oferă strălucire.

Substanțe active:

Extract din rodie, coenzima  Q10, extract din flori de lucernă, vitaminele A, E, alantoină, pantenol, acid citric, ulei de porumb.

CREAM MASK/CREMĂ MASCĂ

5 ml

Cremă cu vitamina C încapsulată și microsfere obținută din rodie. Este o sursă bogată în ingrediente nutritive și acizi grași esențiali pentru frumusețea pielii. Îi redă tenului un aspect sănătos și îngrijit.

Substanțe active:

Vitamina C încapsulată, acizi grași din ulei de rodie,  uleiul Și, rapiță, acid lactic, vitaminele A, E, bisabolol, proteine hidrolizate de grâu, lactoză.