Hy+

Hy+

GAMA DE PRODUSE CU ACID HIALURONIC/ PRIMELE SEMNE DE ÎMBĂTRÂNIRE/HIDRATARE INTENSĂ 

Acidul hialuronic(HY) este un glicozaminoglican, o substanță produsă în mod natural de organismului nostru și se găsește în piele, în articulații și țesutul conjunctiv. Are rolul de a absorbi apa din straturile profunde ale pielii, de a o păstra în toate țesuturile epiteliale și nu numai, de a menține țesuturile hidratate și de a le proteja de riduri. Acidul hialuronic ajută și la sintetizarea elastinei și colagenului, regenerează eficient pielea, stimulează creșterea celulelor noi și funcționarea corectă a membranei celulare.Acidul hialuronic redă aspectul plin, neted și hidratat și se consideră că asistă la menținerea echilibrului de sare și apă.

Orice produs din gama HY+ se recomandă să fie aplicat pe piele cel puțin timp de două luni, deoarece acidul hialuronic (HY), treptat și ferm, schimbă structura matricei pielii, rotind acele ceasornicului vârstei în sens invers.

Tratamentul cu acid hialuronic este indicat pentru pieile uscate, deshidratate și celor cu riduri. De asemenea, hidratează eficient tenul gras și combinat.

Principalele substanțe active ale gamei:

Acid hialuronic (HY), ATP – extract de caviar, acid folic, citric, coada-calului, vitamina E, carthamus tinctorius, pantenol, amino-peptide, alantoină, sorbitol, acid kojic, ruscus, alaria esculenta, proteine de mătase hidrolizate, algină, praf din perle de Aragon, licorice.


PRODUSE DE ÎNGRIJIRE ACASĂ


AQUA RESCUE/GEL HIDRATANT

50 ml

Este un ser pe bază de acid hialuronic, cu masa moleculară ridicată și scăzută. Are posibilitatea de a absorbi apa, pătrunde în  toate straturile pielii, hidratând-o în totalitate, reducând astfel imediat ridurile și liniile de expresie.
Stimulează producția de elastină și colagen. Este indicat pentru pielea deshidratată, sensibilă, ofilită. Serul are o textură ușoară, este hipoalergenic, nu conține parfum.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată. Datorită toleranței excelente, se poate aplica chiar și în zonele mai sensibile, inclusiv în jurul ochilor, pe pleoape. După aplicarea serului Aqua Rescue, pielea devine fermă și netedă, ridurile mici, iar cele de expresie se atenuează.

Substanțe active:

97% acid hialuronic(HY), 3% acid lactic.


CRITICAL POINTS/CREMĂ CU PROTEINE DE MĂTASE SPF 15

50 ml

Cremă potrivită pentru piele atonică, fără vlagă, obosită, flască din zonele critice cum ar fi gâtul, decolteul, ovalul feței, bărbia dublă. Are un efect imediat de lifting și de regenerare.

Conține o concentrație înaltă de proteine de mătase și acid hialuronic în cantități mari și mici, care împiedică pierderea de lichide, creând o plasă invizibilă proteică. Este un remediu pentru riduri, pentru tenurile lipsite de flaciditate. Netezește pielea, nu congestionează porii.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața și seara, pe piele curată, după serul Aqua Rescue din gama HY + sau separat.

Substanțe active:

Proteine de mătase, acid hialuronic cu masa moleculară mare și mica, pantenol, Vitamina E, ulei de migdale dulci.


ATP CELL BOOSTER/CREMĂ REGENERATOARE SPF 12

50 ml/100 ml

Cremă cu o textură ușoară, foarte bogată în substanțe active biotehnologice, care furnizează pielii energia pentru a se regenera. Stimulează producția de colagen, oferind pielii un efect de fermitate și netezește ridurile. Oferă energie, restabilește membrana celulară și întinerește pielea. 

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată, după serul Aqua Rescue sau separat. În urma aplicării acestei creme, pielea va avea un aspect întinerit și mătăsos.

Substanțe active:

Acid hialuronic (HY) cu greutate moleculară ridicată și scăzută, adenozin trifosfat, acid folic, pantenol, vitamina E, ulei de migdale dulci, acid lactic, alantoină.


LIP&EYE CARE PLUS/CREMĂ PENTRU OCHI ȘI BUZE CU HY+

15 ml/30 ml

Cremă pentru contururile buzelor și ochilor, cu un conținut crescut de acid hialuronic și amino-peptide, care regenerează, stimulează producția de colagen în zona ochilor – ridurile mimice din regiunea periorbitală. Extractul de algă marină (Alaria Esculenta) previne îmbătrânirea celulelor și erorile din procesul de replicare a ADN-ului. După aplicarea cu regularitate a acestei creme, pielea devine mai netedă, elastică și sclipitoare. Reduce cearcănele, drenează umflăturile, atenuează ridurile buzelor.

Mod de aplicare:

Se aplică dimineața sau seara, pe pielea curată, deasupra sprâncenelor, zona orbitală, periorală, buze. Se tapotează ușor. Poate fi aplicată după serul Aqua Rescue sau separat.

Substanțe active:

Acid hialuronic, vitaminele E și C, peptide, pantenol, extract de algă marină (Alaria Esculenta), mătură de măcelar, gălbenele, aloe vera, ulei de migdale dulci.


FIRMING MASK/MASCĂ LIFTING

3×25 g

Mască monodoză (îmbibată în celuloză), cu efect super hidratant, care oferă pielii substanțele hrănitoare de care are nevoie pentru a fi proaspătă, netedă și catifelată. Sporește flaciditatea pielii și îi redă strălucire.

Mod de aplicare:

Se scoate din ambalaj. Se desface încet și se aplică pe față. Se lasă pentru 10-15 minute, apoi se detașează partea cu celuloză. Gelul care rămâne pe față se masează până când se îmbibă definitiv. După această procedură, pielea radiază, iar efectul de lifting este vizibil.

Substanțe active:

Amino-acizi (taurină), peptide de mătase, acid hialuronic (HY), aloe vera, alantoină, pantenol, colagen, extract de mușețel.


PRODUSE DE ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ


TREATMENT KITS HY+/KIT DE TRATAMENT HY+

Kitul profesional de tratament cu doze unice al liniei HY+ este perfect pentru îngrijirea, hidratarea mantiei hidrolipidice a pielii. Acționează asemenea procedurii de biorevitalizare cu acid hialuronic, are efect imediat de lifting, umple vizibil ridurile. În componența sa intră acidul hialuronic biotehnologic cu diametrul (0,25-0,45 MDalton) și (1,5-1,8 MDalton), combinația cărora permite să umple derma hidratând-o excepțional. Stimulează metabolismul celular, regenerează țesuturile datorită prezenței a 20 de aminoacizi.


KIT-ul include:


ACID CREAM/CREMĂ PEELING

8 ml

Peeling cu structură cremoasă. În componența acestei creme intră alfa și beta hidroacizi. Catifelează, hidratează. Ajută la pătrunderea substanțelor active în piele.

Substanțe active:

Cocktail de acizi (glicolic, lactic, malic, glucuronic, salicilic, coic, acid hialuronic (HY).

OSMOSIS/ MASCA OSMOZĂ

30 g

Mască ce conține alge, 100% de praf de perle, foarte bogată în 20 de tipuri de aminoacizi importanți pentru regenerarea țesuturilor și îmbunătățirea funcției metabolismului. Este de culoarea turmericului.

Algele fortifică accesiunea peeling-ului aplicat anticipat.

Substanțe active:

Alge, praf de perle.

CONCENTRATE/CONCENTRAT

6 ml

Ser. Hidratează profund toate straturile pielii. Reduce adâncimea ridurilor, pielea devine netedă, strălucitoare.

Substanțe active:

97% acid hialuronic de diametrul (0,25-0,45MDalton) și (1,5-1,8 MDalton), acid lactic 3%.

FIRMING MASK/MASCĂ LIFTING

1 ml

Mască monodoză (îmbibată în celuloză), cu efect super hidratant, care oferă pielii substanțele hrănitoare de care are nevoie, pentru a fi proaspătă, netedă și catifelată. Sporește flaciditatea pielii și îi redă strălucire. Are efect de lifting.

Substanțe active:

Amino-acizi (taurină), peptide de mătase, acid hialuronic (HY), aloe vera, alantoină, pantenol, colagen, extract de mușețel.

SILK/CREMĂ CU PROTEINE DE MĂTASE

6 ml

Conține o concentrație înaltă de proteine de mătase și acid hialuronic în cantități mari și mici, care împiedică pierderea de lichide, creând o plasă invizibilă proteică. Tratează ridurile, redă flaciditatea și netezește pielea.

Substanțe active:

Proteine de mătase (HY), acid hialuronic (HY) cu masă moleculară mare și mică, pantenol, vitamina E, ulei de migdale dulci, acid lactic.