Sea Origin

Sea Origin

GAMĂ PENTRU ÎNGRIJIRE CORPORALĂ/TRATAMENT/ ANTICELULITIC/LIFTING/REMINERALIZAREA TEGUMENTELOR

Gama de produse Sea Origin reprezintă o combinație de substanțe active marine și vegetale, care au rolul de a furniza oligoelementele esențiale și sărurile minerale necesare în procesele de detoxifiere și purificare a corpului nostru.

Studiind minuțios împărăția mărilor și oceanelor, savanții companiei Freihaut au constatat că algele conțin substanțe valoroase, sunt foarte bogate în microelemente care pot soluționa o mulțime de probleme ale pielii, iar rezultatele sunt vizibile la scurt timp.

Acestea ajută la activarea metabolismului corpului nostru, luptă împotriva acumulării de grăsime, ceea ce contribuie la îmbunătățirea fermității pielii și remodelării acesteia.

Datorită unei tehnologii moderne de obținere a algelor marine mici, care sunt mărunțite prin micro-explozii de ultrasunete, apoi înghețate în larg, acestea își păstrează toate proprietățile. Astfel, puritatea algelor conținute în produsele din gama Sea Origin sporește eficacitatea acestora, iar rezultatele devin vizibile chiar de la primele sesiuni.


Principalele substanțe active ale gamei:


Alge roșii (Lithothamnium Calcareum) – ultra-bogate în calciu, magneziu și 32 de microelemente cum ar fi: iod, seleniu, zinc  etc.;

Alge brune (Laminaria Digitata) – spirulină (Spirulina maxima), extract de caviar, iederă, extract de ghimbir de Madagascar, urzică verde, ceai verde, sare de mare,  vitaminele C, E, caolin, ulei de jojoba, ulei din semințe de struguri, ulei din germeni de grâu, porumb, cimbrișor, chiparos, scorțișoară, ienupăr, rozmarin, salvie, mentă, lămâie.


PRODUSE DE ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ


SOFT SALT PEELING/PEELING PE BAZĂ DE SARE DE MARE

1000 gr

Peeling care conține o combinație excelentă de sare de mare și alge marine micro-explodate (micro-flash cu ultrasunet), cu proprietăți de exfoliere, detoxificare și remineralizare. De asemenea, îmbunătățește circulația sanguină și limfatică, stimulează metabolismul celular, oxigenează țesuturile. Totodată, îndepărtează celulele moarte din stratul superficial, lăsând pielea moale și elastică.

Substanțe active:

Alge brune (Laminaria Digitata), sare de mare.

Mod de aplicare:

 1. Sea Origin Soft Salt Peeling se aplică pe pielea umezită cu apă caldă. Se efectuează un masaj intens, apoi se înlătură cu o lavetă sau cu un prosop umed, cald.
 2. Peeling-ul se amestecă cu uleiul pentru masaj din gama BASICS, în proporție de 1:1. Se masează timp de 10-15 minute, apoi se îndepărtează cu un prosop bine umezit, cald, sau sub duș.

ALGAE MUD/ÎMPACHETARE CU ALGE

700 gr

Mască de corp pentru împachetări, care conține un cocktail de alge marine, ceai verde și vitamine. Curăță în profunzime porii, drenează, topește grăsimile, regenerează, luptă împotriva celulitei și are efect antioxidant. Laminaria din compoziție este o algă foarte bogată în acid hialuronic, cunoscută ca acid hialuronic maritim. Hidratează și catifelează pielea.

Substanțe active:

Laminaria, alge roșii, ceai verde, caolin, vitaminele A și C, care sunt un instrument excelent pentru eliminarea radicalilor liberi și prevenirea oxidării celulelor.

Mod de aplicare:

Se diluează opt doze sau linguri de Sea Origin Algae Mud în 400 de ml de apă caldă. Se aplică pe piele, apoi corpul se înfășoară cu o plapumă de polietilenă, pentru 15-20 de minute. Se îndepărtează cu un prosop umed sau în duș.


DRAINING OIL/ULEI DE MASAJ CU PROPRIETĂȚI DE DRENARE

500 ml

Este un cocktail de uleiuri esențiale naturale pure, cu proprietăți de drenare, curățare și de modelare. Are efect lipolitic, este de neînlocuit în celulita fibroasă. Înmoaie pielea, detoxifică, stimulează microcirculația.

Substanțe active:

Alge roșii, alge brune, extract de caviar, iederă verde, extract de ghimbir din Madagascar, ulei din sâmburi de struguri, ulei din  germeni de grâu, porumb, urzică verde, ceai verde, caolin, ulei de jojoba, cimbrișor, chiparos, scorțișoară, ienupăr, rozmarin, salvie, mentă, lămâie.

Mod de aplicare:

 1. Se aplică pe piele, se efectuează masajul manual de drenare și cel împotriva celulitei. Poate fi aplicată terapia cu aparataj (presoterapia și vacuum).
 2. Se amestecă Sea Origin Draining Oil cu Sea Origin Soft Salt Peeling, în proporție de 1:1, se efectuează masaj lejer, se îndepărtează cu apă.

BEAUTY PACK/MASCĂ CREMOASĂ DE CORP

1000 ml

Mască cremoasă de corp, care conține substanțe active obținute prin biotehnologie. Contribuie la modelarea siluetei, datorită proprietății de fermitate, anticelulitice și de modelare. Masca hrănește intens, hidratează, calmează pielea, îmbunătățește microcirculația. Compatibilă cu RF-lifting și LPG.

Substanțe active:

Spirulină, extract de iederă, extract de ghimbir albastru, din Madagascar, extract de urzică, extract de caviar, ulei de jojoba.

Mod de aplicare: Se aplică pe piele, apoi corpul se împachetează cu un cearșaf de polietilenă. Poate fi aplicată pătura electrică. Timpul de acțiune – 20 de minute. După îndepărtarea cearșafului pentru împachetări, se efectuează un masaj până când masca se îmbibă complet.


BEAUTY PACK CREAM/ÎMPACHETARE BEAUTY

250 ml

Cremă-mască pentru modelarea corpului. Drenează, face pielea fermă, are efect anticelulitic.

Substanțe active:

 • Extract de ghimbir albastru, din Madagascar – detoxifică și modelează corpul;
 • Spirulină – bogată în substanțe esențiale și vitamine ce oferă fermitate țesuturilor, generează metabolismul lipidelor;
 • Iederă – înmoaie nodulii din țesutul adipos;
 • Urzică – remineralizează;
 • Ulei de jojoba – calmează și hidratează;
 • Extract de caviar – sursă de Omega 3 și stimulente cu efect de regenerare și hrănire;
 • Uleiuri esențiale, cocktail de acizi anti-aging.

Mod de aplicare:

Se aplică pe piele, apoi corpul se împachetează cu un cearșaf de polietilenă. Timpul de acțiune – 20 de minute. După îndepărtarea cearșafului pentru împachetări, se efectuează un masaj până când masca se îmbibă complet. Pielea se înroșește pentru puțin timp, apare o senzație de căldură. Se îndepărtează cu un prosop umed.


CINNACEL CREAM/CREMĂ DE CORP CU SCORȚIȘOARĂ

250/1000 ml

Cremă ce conține un amestec special din cele mai puternice substanțe active cum ar fi scorțișoara. Contribuie la stimularea mecanismului de lipoliză, cu scopul de a reduce volumul depunerilor de grăsime în  adipocite. Are un efect puternic de detoxifiere, elimină toxinele depozitate în celulele adipoase în cazul celulitei edematoase.

Substanțe active:

 • Scorțișoară – întețește circulația sangvină și dizolvă trigliceridele în fracții mici în interiorul adipocitelor;
 • Coada-calului – purifică, drenează, elimină conținutul toxic ce blochează arderea grăsimilor;
 • Extract de guarana – tonifică vasele, îmbunătățește circulația sangvină;
 • Serine și niacinamide – fortifică metabolismul arderii grăsimilor, eliberează țesuturile de substanțe toxice, reabilitează și hrănește pielea;
 • Cofeină – stimulează, are efect lipolitic.