Glow

Glow

GAMA DE PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA CORPULUI/ANTICELULITĂ/LIFTING/TONIFIERE

Cea mai nouă linie de produse elaborate de compania FR~HAUT este gama Glow.

Specialiștii de la Freihaut Cosmetics au elaborat un concept nou de restabilire permanentă a echilibrului pielii.

Bariera protectoare a pielii noastre este, pe lângă lipide și celule, un ecosistem invizibil, format din diferite microorganisme. De asemenea, reprezintă scutul de apărare a organismului. Odată cu înaintarea în vârsta, sub acțiunea factorilor de mediu, psiho-emoționali și alte cauze, microbiota (flora pielii), rezidentă și cea tranzitorie, au de suferit.

În consecință, este dat peste cap și  metabolismul și sistemul imunitar al organismului. Totodată, radicalii liberi, acei compuși chimici secundari care apar în urma unor procese ce au loc firesc în organismul uman sau ca urmare a influenței factorilor externi nocivi, devin periculoși pentru piele.

Afectarea echilibrului bacterian al pielii poate provoca colonizarea tegumentelor cu virusuri și bacterii (iritații, scuame, prurit). În același timp, este favorizat procesul de îmbătrânire celulară, care provoacă riduri, acnee, dermatită, rozacee etc.

Radicalii liberi, care devin reactivi din cauza a diverși stimuli cum ar fi expunerea îndelungată la soare și aerul poluat, fac așa încât pielea să își piardă capacitatea de a produce colagen și elastină și scade din turgescență. Glow este o gamă bazată pe prebiotice și ingrediente active biotehnologice de ultimă generație, care au o acțiune directă asupra microbiotei pielii. De asemenea, acestea contribuie la îmbunătățirea regenerării pielii și minimalizează toate procesele de îmbătrânire.


Substanțele active ale acestei game:

  • ActibiomePE – complex activ, patentat de laboratorul CODIF. Prebiotic care menține homeostazia  microbiotei pielii. Alimentează,  întărește, diversifică microorganismele pozitive;
  • Niacinamida (Vitamina B3) -vitamină esențială, multifuncțională. Reglează metabolismul, pH-ul cutanat. Antioxidant puternic. Contribuie la creșterea producției de elastină, colagen și ceramide. Antiinflamator, previne transferarea melanozomilor din melanocite spre keratinocite. Stopează glicarea proteinelor, manifestă un efect de lifting, îi redă pielii strălucire;
  • Bakuchiol – cunoscut sub denumirea de retinol vegetal (natural). Este obținut din planta psoralea corylifolia. Antioxidant, reduce degradarea colagenului și stimulează sinteza acestuia. Îmbunătățește fermitatea pielii, atenuează ridurile subțiri. Are efect anti-pigmentant și sebo-regulator.
  • DMAE (dimetiletanolamină)precursor al acetilcolinei, inhibă contracțiile musculare. Astfel, relaxează mușchii mimicii. Reține apa în țesutul conjunctiv, manifestă efectul de umplere a ridurilor. Reduce acumularea de toxine (lipofuscină) în  celulele pielii, este un antioxidant ideal;
  • Jania Rubens (Iarba de corali) – alge roșii care furnizează minerale de la 20 000 până la 40 000 de ori mai mult decât apa de mare. Hidratează și regenerează pielea;
  • Acmella oleracea – relaxant muscular. Efect de botox;
  • Kigelia africana – activează microcirculația, favorizează producerea de colagen și elastina. Neutralizează enzima care degradează elastina;
  • Matrixyl – promovează sinteza colagenului (IV) și a acidului hialuronic;
  • Lepidium sativum (Garden Cress) – bogat în polifenoli. Combate hiperpigmentarea.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE ACASĂ


PREBIOTIC DAY CREAM/CREMĂ DE ZI CU PREBIOTICE

50 ml

Cremă de zi cu efect anti-îmbătrânire și de strălucire. Conține o cantitate mare de prebiotice, care vor proteja pielea de efectele stresului oxidativ și îi vor întări imunitatea. Regenerează și echilibrează microbiota pielii. Este potrivită pentru toate tipurile de ten, în special pentru cele sensibile, deshidratate și cu semne de îmbătrânire. Aminoacizii din compoziție contribuie la reglarea metabolismului.

Mod de aplicare:

Poate fi aplicată în fiecare dimineață, după Glow Prebiotic Serum.

Substanțe active:

Acid hialuronic, aminoacizi, Undaria Hygrophila Pinatifida, vitamina E.


PREBIOTIC NIGHT CREAM/CREMĂ DE NOAPTE CU PREBIOTICE

50 ml

Cremă de noapte ce conține prebiotice. Contribuie la echilibrarea microbiotei pielii și întărirea sistemului de apărare al acesteia. Este potrivită pentru toate tipurile de piele, îndeosebi pentru tenurile îmbătrânite, pigmentate sau cu dezechilibre ale glandelor sebacee.

Mod de aplicare:

Poate fi aplicată în fiecare seară, după Glow Prebiotic Serum.

Substanțe active:

ActibiomaPE, niacinamidă (Vitamina 3), bakuchiol, acid hialuronic, cofeină, Jania rubens, Nasturel din India, primroză de seară.


PREBIOTIC SERUM/SER CU PREBIOTICE, PENTRU STRĂLUCIRE

50 ml

Ser fluid de culoarea laptelui. Conține  prebiotice și niacinamidă, care ajută la echilibrarea și regenerarea microbiotei pielii. Este indicat pentru toate tipurile de piele, îndeosebi pentru cele cu semne de îmbătrânire. Contribuie la umplerea și netezirea ridurilor. Ingredientul activ și foarte concentrat din compoziție – Bakuchiol contribuie la regenerarea fibrelor de colagen și elastină, oferind turgescență și fermitate.

Mod de aplicare:

Se aplică în fiecare dimineață și/sau seara, pe pielea curată.

Substanțe active: ActibiomaPE, niacinamidă, bakuchiol,  DMAE, aminoacizi, Acmella oleracea.


PREBIOTIC EYE GEL/GEL CU PREBIOTICE, PENTRU CONTURUL OCHILOR

15 ml

Contur de ochi cu textură de gel. În contact cu pielea, se transformă în cremă. Conține prebiotice și niacinamidă (Vitamina 3), care echilibrează și întărește microbiota pielii în zona sensibilă și delicată a ochilor. Este excepțional pentru pielea sensibilă, cu semne de îmbătrânire. Ajută la prevenirea formării ridurilor,  cearcănelor, petele maronii de sub ochi și a liniilor de expresie.

Mod de aplicare:

Aplicați în fiecare dimineață și/sau seară. Produsul capătă o eficiență mai sporită dacă este păstrat la rece.

 Substanțe active: ActibiomaPE, niacinamidă, ginkgo biloba, aminoacizi, laminaria.


PREBIOTIC PLUMP MASK/MASCĂ CU EFECT DE STRĂLUCIRE

5 unități

Mască cu doză unică, ușor de folosit, cu un conținut bogat de colagen și efect de flash imediat. Are efect calmant. Este potrivită pentru toate tipurile de piele, cu semne de îmbătrânire, piele foarte sensibilă, deshidratată și deteriorată. Conține aminoacizi care stimulează regenerarea și restructurarea țesuturilor, dar și acid hialuronic, datorită căruia bariera hidrolipidică a pielii se întărește.

Mod de aplicare:

Se aplică pe pielea curată. Timp de acțiune – 15-20 de minute. După îndepărtarea măștii, conținutul rămas se masează până se absoarbe. Ulterior, se aplică o cremă de îngrijire din gama GLOW. Este ideală pentru tratamentele post-peeling sau post-traumatice (curățare), care necesită ameliorare și decongestionare rapidă. Este perfectă pentru a fi aplicată înainte de machiaj.

Substanțe active: Colagen, aminoacizi, acid hialuronic cu trei greutăți moleculare.


PRODUSE DE ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ

Gama de produse Glow pune la dispoziția clienților tratament profesional, în cadrul Centrelor de medicină estetică. Acesta constă în mai multe faze cu doze unice și este potrivit pentru toate tipurile de ten. Contribuie la funcționarea corectă și în totalitate a metabolismului pielii, întărește imunitatea, sistemul de regenerare, stratul hidrolipidic și microbiota pielii. Altfel spus, aceste produse garantează sănătatea și tinerețea pielii.


FAZA 1

ULEI DE CURĂȚARE

Ulei de curățare și tratament. Conține vitamina E, aloe vera și un cocktail de uleiuri care pregătesc pielea pentru a absorbi celelalte produse.

FAZA 2

CARBOPEEL

Peeling acido-mecanic. Conține o selecție de alfa și beta hidroxi acizi care, împreună cu cărbunele și extractul de ridiche fermentată, exfoliază cu ușurință, purifică și îi oferă pielii strălucire.

FAZA 3

ELIXIR PREBIOTIC

Ser bogat în niacinamida (vitamina B3), DMAE, Bakuchiol și ActibiomePE. Combinația perfectă a  substanțelor active fortifică metabolismul pielii, cu scopul de a preveni îmbătrânirea pielii.

FAZA 4

PLUMP MASK

Mască cu efect de flash imediat. Este bogată în colagen și acid hialuronic cu trei greutăți moleculare. Regenerează și întărește țesuturile. Are efect calmant asupra pielii.

FAZA 5

CREMĂ STRĂLUCIRE

Cremă pentru masaj, bogată în acid hialuronic. Oferă turgescență țesutului. Factorii de creștere și stimulatorii de regenerare, cum ar fi Kigelia africana și Matrixyl, ajută la restabilirea structurii ovalului feței.