Sun Touch

Sun Touch

PROTECȚIE SOLARĂ/CORP/FAȚĂ/EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Se știe că băile de soare au o mulțime de avantaje asupra pielii și sănătății organismului, în general. Vitamina D, care poate fi obținută în anotimpurile călduroase, este un ingredient esențial pentru corpul nostru, care previne și combate bolile.

Expunerea îndelungată la soare, însă, fără măsuri de protecție, duce la îmbolnăvirea dermei, apariția semnelor de îmbătrânire prematură, precum și la fotoîmbătrânire – un ansamblu de modificări ale aspectului pielii. Radiațiile UV sunt cei mai agresivi factori de mediu.

Produsele din gama Sun Touch, elaborată de autorii cosmeceuticii FR~HAUT, asigură o protecție solară ridicată, deoarece absoarbe, blochează radiațiile de tip UVA și UVB și protejează la maximum pielea de factorii agresivi de mediu. De asemenea, reprezintă un scut de nădejde pentru pacienții cu pielea mai sensibilă la soare și care suferă de diverse patologii.

Linia Sun Touch este o gamă de produse foarte bogate în substanțe active, care ajută pielea să dezvolte un bronz natural, treptat, uniform, sigur și o protejează de arsuri. Nu conține parabeni și uleiuri minerale.


PRODUSE DE ÎNGRIJIRE ACASĂ


CRYSTAL LOTION SPF50/SPRAY PENTRY CORP SPF 50

200 ml

Spray cu protecție solară. Datorită compoziției sale unice și a factorilor de protecție de ultimă generație, este aliatul perfect pentru toate tipurile de piele, mai ales cele sensibile. Are efect antioxidant, anti-îmbătrânire și protejează pielea de radicalii liberi. Conține vitamina E. Are o structură ușoară și transparentă. Sistemul de pulverizare permite aplicarea optimă și în mod uniform. Este rezistent la apa sărată și transpirație. Este ideal pentru cei care vor să combine protecția cu bronzul intens, menținând sănătatea pielii, înainte de toate. Nu conține parabeni, uleiuri minerale.

Mod de întrebuințare:

Se pulverizează pe piele, cu 20 de minute înainte de băile de soare. Aplicarea repetată – peste 2,5 ore.  

Substanțe active:

Filtre împotriva razelor de tip UVA/UVB, tirozinază, vitamina E, acid hialuronic, pantenol.


HIGH PROTECTION/CREMĂ PENTRU CORP SPF 50

200 ml

Cremă cu protecție solară, pentru ten gras, cu factor înalt de protecție. Este indicată pentru fototipurile de piele 1, 2 și 3. Bogată în beta-caroten, conține filtrele de tip UVA/UVB. Ajută pielea să obțină un bronz frumos, auriu și uniform. Aloe vera și uleiurile din compoziție mențin pielea umedă.

Mod de întrebuințare:

Se aplică pe piele cu 20 de minute înainte de bronz. Aplicarea repetată -peste 2,5 ore.

Substanțe active:

Acid hialuronic, ulei din semințe de struguri, ulei de migdale dulci, ulei din germeni de grâu, filtre împotriva razelor UVA/UVB, tirozinază, vitaminele C, riboflavină (vitamina B2), ulei din semințe de morcov, aloe vera, beta-caroten, pantenol. 


RESTORER/LOȚIUNE CALMANTĂ PENTRU CORP

200 ml

Loțiune de corp cu textură ușoară și absorbție foarte rapidă. Calmează, hidratează și regenerează pielea în urma expunerii la soare, raze UVA sau alte proceduri agresive cum ar fi: fotoepilare, cavitație, insolație. Este potrivită pentru pielea deshidratată, sensibilă, datorită conținutului ridicat de ingrediente cu efect hidratant, calmant și de regenerare.

Mod de întrebuințare:

Se aplică pe piele, după insolație sau alte proceduri agresive. Loțiunea de corp Restorer poate fi utilizată pe tot parcursul anului.

Substanțe active:

Acid hialuronic, ulei din semințe de struguri, ulei de migdale dulci, ulei din germeni de grâu, vitamina C, riboflavină, (vitamina B2), vitamina C. Filtre împotriva razelor UVA/UVB, tirozinază, ulei din semințe de morcov, aloe vera, beta-caroten, pantenol.


CONCEALER FLUID / CORECTOR ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE SPF 30

CLEAR/LIGHT/DARK/TRANSPARENT/DESCHIS/ÎNTUNECAT

30 ml

Îmbină trei produse într-o cremă de protecție solară, cu efect anti-îmbătrânire. Este fină la atingere, se aplică ușor, uniformizează culoarea tenului, reduce ridurile, protejează pielea de razele dăunătoare ale soarelui.

Sunt disponibile trei nuanțe de culoare (Clear/Light/Dark):

  • Transparent – pentru fototipul de piele (1 și 2);
  • Deschis – pentru fototipul de piele (2 și 3);
  • Închis – pentru fototipul de piele (3 și 5).

Crema Concealer Fluid conține un complex format din 10 componenți hidratanți naturali (Hydroviton® 24), care hidratează intens pielea, timp de 24 de ore. De asemenea, are în compoziție proteine vegetale naturale (Vegeseryl™), bogată în izoflavonoizi, cu acțiune asemănătoare estrogenilor. Protejează mantia hidrolipidică a pielii, fortifică elasticitatea, stimulează fibroblastele ca să producă colagen.

Mod de întrebuințare:

Se recomandă alegerea corectorului în funcție de fototipul de piele. Se aplică dimineața, după produsele de îngrijire de la FR~HAUT. În Centrele de medicină estetică, corectorul este aplicat după procedurile de înfrumusețare, drept o ultimă etapă pentru un ten impecabil.

Substanțe active:

Filtre împotriva razelor UVA/UVB, Hydroviton® 24, acid hialuronic, Vegeseryl™, proteine de soia, perogen, Pentavitin®, vitamina E.