OILY SKIN CORRECTOR TREATMENT/ÎNGRIJIRE PENTRU TENUL GRAS

Descriere

Kit pentru o singură procedură, ce include toți pașii necesari pentru curățarea pielii cu acnee și pori dilatați. Primii doi pași constau în echilibrarea pH-ului pielii și facilitarea extragerii comedoanelor, fără durere. Următoarele faze presupun tratarea, dezinfectarea și protejarea pielii. După procedură, se aplică produse din gama de îngrijire acasă, de la FR~HAUT.

KIT-ul include:

PEEL/RADIANCE PEEL

6 ml

Peeling bogat în acizi și enzime, care contribuie la curățarea și detoxifierea în profunzime a pielii. Neutralizează acțiunea bacteriilor.

Substanțe active:

Enzime de drojdie, unt de shea, squalene, vitamina E, vitamina C, sare de lămâie, glicerină vegetală.

OPEN/MASCĂ PENTRU DESCHIDERE A PORILOR

10 ml

Cremă de tip mască, care înmoaie perfect pielea înainte de curățare, deschide porii, îi menține dilatați și permite extragerea eficientă a reziduurilor acumulate. Pentru a înteți efectul, se poate aplica sub folie alimentară sau prosoape calde.

Substanțe active:

Ulei de migdale dulci, acid hialuronic (HY), cetearil izononanoat, eter.

ACTIVATE/GEL ACTIV

6 ml

Gel cu un conținut mare de substanțe active, care reglează și echilibrează funcțiile tenului gras și combinat. Este un antioxidant puternic, care ajută la calmarea pielii și la stoparea infecțiilor și inflamațiilor.

Substanțe active:

Acid lactic, salicilic, hamamelis, extract de gălbenele, ulei de salvie, mușețel, valeriană, coada-șoarecelui, iederă, conuri de hamei, roiniță, fenicul, sovârf.

CLOSE/MASCĂ ARMONIE

10 ml

Mască cu efect bactericid și calmant puternic. Echilibrează pielea și reglează glandele sebacee. Este indicată pentru pielea cu secreție excesivă de sebum, acnee, comedoane și care suferă de dermatită.

Substanțe active:

Caolină,  castan, iederă, mușețel, arnică, bisabolol, acid lactic, acid salicilic, șofran.