DETOX TREATMENT/TRATAMENT DETOX

Descriere

Kit cu dozele necesare pentru efectuarea unei proceduri, care include pașii necesari pentru curățarea calitativă a tuturor tipurilor de piele.

Primele două faze constau în curățarea pielii și extragerea comedoanelor, fără durere. Următoarele etape au scopul de a  regla pH-ul, revigora, calma și hidrata pielea.

KIT-ul include:

OPEN/MASCĂ PENTRU DESCHIDERE A PORILOR

10 ml

Cremă de tip mască, care înmoaie perfect pielea înainte de curățare, deschide porii, îi menține dilatați și permite extragerea eficientă a reziduurilor acumulate. Pentru a înteți efectul, se poate aplica sub folie alimentară sau prosoape calde.

Substanțe active: Ulei de migdale dulci, acid hialuronic (HY), cetearil izononanoat, eter.

CLAY/PEELING GOMAJ

8 ml

Peeling mecanic pe bază de argilă. Îndepărtează, într-un mod miraculos, celulele superficiale ale stratului cornean. „Topește” invizibil hipercheratoza – îngroșarea fiziologică sau patologică a stratului cornos al pielii. Regenerează, nu provoacă iritații, albește, are efect de lifting vizibil.

Substanțe active:

Caolin, acid lactic, Na lactic, microcristale de ceară, pulbere de porumb, coada-șoricelului, acid lactic, extract de portocală dulce.

REGEN/SER REGENERATIV

5 ml

Ser ușor care contribuie la regenerarea tuturor straturilor epidermei, de jos în sus. Hidratează intens, reabilitează pielea după procedurile invazive și o calmează rapid. Atenuează  ridurile, reduce porii dilatați, previne cicatricile postacneice,  luptă împotriva striilor – leziuni ale pielii cu aspect liniar.

Serul e de neînlocuit după procedurile injectabile (mezoterapie, terapie de contur). De asemenea, serul este potrivit în terapia cu ultrasunete, cu microcurenți și pentru ionoforeza – procedură care tratează transpirația în exces.

Substanțe active:

Glicozaminoglicani, bisabolol, glucoză, suc de castravete, apă și extract de hamamelis, sovârf, mușețel, castan, coada-calului, mușețel.

CLOSE/MASCĂ ARMONIE

10 ml

Mască cu efect bactericid și calmant puternic. Echilibrează pielea și reglează glandele sebacee. Este indicată pentru pielea cu secreție excesivă de sebum, acnee, comedoane și care suferă de dermatită.

Substanțe active:

Caolină,  castan, iederă, mușețel, arnică, bisabolol, acid lactic, acid salicilic, șofran.