Despre noi

Compania „Rodilux Cosmetic” activează de 15 ani pe piața din Republica Moldova, în domeniul importului și comercializării produselor cosmeceutice profesionale.

Cosmeceutica este un termen care provine de la cuvintele „cosmetică” și „farmaceutică”. Această ramură a cosmeticii indică faptul că produsele cosmetice au nu doar un efect estetic, ci și efect farmacologic, dar cu o acțiune blândă și fără efecte secundare.

În cei 15 ani de activitate, Compania „Rodilux Cosmetic” a reușit să crească o pleiadă de specialiști în domeniul medicinii estetice, care activează cu succes atât în Republica Moldova, cât și peste hotare.

Filosofia companiei constă în implementarea celor mai avansate produse cosmeceutice profesionale și de îngrijire acasă, de cea mai înaltă calitate, performante, care oferă rezultate miraculoase, cu efect benefic asupra tenului și sănătății, în general, a tuturor consumatorilor.

Deviza companiei este: Cunoștințe conform standardelor academice și realizări profesionale forte!

Administratorul companiei „Rodilux Cosmetic” activează în domeniul medicinei estetice de peste 35 de aniîn calitate de doctor dermatolog-cosmetolog. Studiind în permanență asupra compendiului profesional, a ales din sutele de produse de cosmeceutică, de înaltă calitate, acea marcă a cărei structură conceptuală este specifică zonei în care trăim și care corespunde în totalitate nevoilor estetice ale consumatorilor din Republica Moldova.

Toate produsele sunt testate și implementate în sfera prestări servicii cosmetologice și estetice, în cadrul Centrului Medical „RODILUX” al companiei.

Prin urmare, vă anunțăm cu bucurie că, în portofoliul companiei noastre, avem un nou brand de cosmetice profesionale de înaltă calitate, de ultimă generație, specifice fiecărei persoane în parte. Este vorba despre brandul spaniol FR~HAUT.

Descoperă-l și tu!

Sperăm să-l îndrăgești!

FILOZOFIA COMPANIEI FR~HAUT

Compania spaniolă FR~HAUT creează produse cosmetice profesionale de calitate pentru îngrijirea pielii și rezolvarea problemelor estetice, pentru profesioniștii care lucrează cu cele mai avansate formule cosmetice, în centrele medicale și estetice.

De la început, mai exact în 1996, FR~HAUT s-a orientat spre oferirea tratamentelor eficiente pentru tenurile acneice și atopice.

Datorită succesului înregistrat în tratarea acestor două probleme, compania a decis să includă în formulele sale de preparare a produselor cosmetice substanțe active inovatoare, dezvoltate de academicieni și savanți din cadrul renumitelor laboratoare internaționale, laureați ai mai multor premii și diplome.

Astfel, compania FR~HAUT s-a clasat în topul companiilor mondiale cu renume, care se ocupă cu fabricarea produselor cosmetice de generația a IV-a (cea mai avansată). Acestea se deosebesc de celelalte produse, datorită combinării în formulele sale a celor mai recente inovații din biotehnologie cu substanțe active de calitate, care asigură eficacitate tegumentelor.

Noul proiect, care a fost denumit FR~HAUT, a luat naștere în urma conlucrării de excepție dintre savanții chimiști de la German Laboratories.

Denumirea companiei provine de la cuvintele FREI-Liber și HAUT-Piele.

În prezent, compania FR~HAUT distribuie produsele sale în peste 18 țări ale lumii.

Produsele FR~HAUT nu conțin parabeni, uleiuri minerale și nu sunt testate pe animale.

Acestea pot fi utilizate atât în tratamente profesionale, efectuate în centrele medicale și estetice, cât și în îngrijire acasă.

Compania FR~HAUT dezvoltă terapii pentru toate tipurile de piele, atât pentru bărbați, cât și pentru femei de toate vârstele.

Pentru rezultate sigure, eficiente și de durată, în proporție de sută la sută, compania recomandă efectuarea procedurilor atât în cadrul centrelor specializate în domeniul medicinei estetice, cât și acasă.

Toate produsele FR~HAUT se deosebesc prin calitate, textură ușoară și plăcută, ambalaj comod și dozatoare performante.

FR~HAUT își îmbunătățește în permanență produsele și rezultatele acestora. De asemenea, pune la dispoziția centrelor medicale și estetice tot ce este necesar în activitatea lor.

Totodată, FR~HAUT se implică în susținerea și perfecționarea medicilor dermato-cosmetologioferă informații de specialitate, sfaturi, consiliere, posibilitatea de a face studii în domeniu, compendii, ghid practic și teoretic, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate.

Mai mult, în cadrul Centrului Medical „RODILUX” funcționează Academia îngrijirii la domiciliu, unde pacienții au posibilitatea să-și îmbunătățească cunoștințele în ceea ce privește îngrijrea tenului.


ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ ȘI LA DOMICILIU


Compania FR~HAUT a elaborat îngrijiri pentru toate tipurile de piele și pentru orice vârstă.

Produsele pot fi folosite atât de femei cât și de bărbați. Pentru a obține un rezultat perfect în tratamente și îngrijiri, compania recomandă vizitarea atât a Centrelor specializate în domeniul medicinei estetice, cât și folosirea la domiciliu a produselor care, în ansamblu, vor garanta un rezultat de 100% eficacitate. Calitatea, textura plăcută și ușoară, comoditatea ambalajului, dozatoarele performante sunt cartea de vizită a acestor produse minunate.


MEDICILOR DERMATOLOGI-COSMETOLOGI


Compania FR~HAUT oferă absolut totul ce este necesar pentru activitatea în centrele medicale și estetice. Distribuitorul regional oferă studii, compendii, consultații, ghidare la capitolul teorie și practică.


SUCCESELE NOASTRECENTRUL MEDICAL „RODILUX”