TREATMENT KITS HY+/KIT DE TRATAMENT HY+

Descriere

Kitul profesional de tratament cu doze unice al liniei HY+ este perfect pentru îngrijirea, hidratarea mantiei hidrolipidice a pielii. Acționează asemenea procedurii de biorevitalizare cu acid hialuronic, are efect imediat de lifting, umple vizibil ridurile. În componența sa intră acidul hialuronic  biotehnologic cu diametrul (0,25-0,45 MDalton) și (1,5-1,8 MDalton), combinația cărora permite să umple derma hidratând-o excepțional. Stimulează metabolismul celular, regenerează țesuturile datorită prezenței a 20 de aminoacizi.

 

KIT-ul include:


ACID CREAM/CREMĂ PEELING

8 ml

Peeling cu structură cremoasă. În componența acestei creme intră alfa și beta hidroacizi. Catifelează, hidratează. Ajută la pătrunderea substanțelor active în piele.

Substanțe active:

Cocktail de acizi (glicolic, lactic, malic, glucuronic, salicilic, coic, acid hialuronic (HY).

OSMOSIS/ MASCA OSMOZĂ

30 g

Mască ce conține alge, 100% de praf de perle, foarte bogată în 20 de tipuri de aminoacizi importanți pentru regenerarea țesuturilor și îmbunătățirea funcției metabolismului. Este de culoarea turmericului.

Algele fortifică accesiunea peeling-ului aplicat anticipat.

Substanțe active:

Alge, praf de perle.

CONCENTRATE/CONCENTRAT

6 ml

Ser. Hidratează profund toate straturile pielii. Reduce adâncimea ridurilor, pielea devine netedă, strălucitoare.

Substanțe active:

97% acid hialuronic de diametrul (0,25-0,45MDalton) și (1,5-1,8 MDalton), acid lactic 3%.

FIRMING MASK/MASCĂ LIFTING

1 ml

Mască monodoză (îmbibată în celuloză), cu efect super hidratant, care oferă pielii substanțele hrănitoare de care are nevoie, pentru a fi proaspătă, netedă și catifelată. Sporește flaciditatea pielii și îi redă strălucire. Are efect de lifting.

Substanțe active:

Amino-acizi (taurină), peptide de mătase, acid hialuronic (HY), aloe vera, alantoină, pantenol, colagen, extract de mușețel.

SILK/CREMĂ CU PROTEINE DE MĂTASE

6 ml

Conține o concentrație înaltă de proteine de mătase și acid hialuronic în cantități mari și mici, care împiedică pierderea de lichide, creând o plasă invizibilă proteică. Tratează ridurile, redă flaciditatea și netezește pielea.

Substanțe active:

Proteine de mătase (HY), acid hialuronic (HY) cu masă moleculară mare și mică, pantenol, vitamina E, ulei de migdale dulci, acid lactic.