THE ACTIVE TREATMENT/TRATAMENT

Descriere

Kitul pentru tratament The Active este un deșteptător pentru piele, care activează metabolismul celular și regenerează pielea care a avut de suferit în urma factorilor agresivi.  Efectul este imediat. Pielea își recapătă tinerețea, dispar ridurile, tenul radiază frumos.


KIT-ul include:


PEEL POWDER/PEELING-PULBERE

3,5 g Pulbere din acid lactic și proteine din lapte, care ajută la descuamarea straturilor superficiale ale epidermei. Substanțe active: Dioxid de titan, proteine din lapte, acid lactic.

PEEL LIQUID/SER-PEELING

6 ml Lichid îmbogățit cu acizi, care acționează în echipă cu praful de peeling, activându-se reciproc în timpul procesului de exfoliere, regenerare, albire, hidratare și catifelare a pielii. Substanțe active: Acid glicolic, acid citric, niacinamida, acid malic, tartric, enzime ale acidului de mere, ulei din miez de lămâie, arnică, acid lactic, salicilic, uree, glucoză, piper de cayenne.

CONCENTRATE/CONCENTRAT

2 ml Ser bogat în retinol încapsulat și componenți activi biotehnologici – Matrixyl® și Reforcyl®, precum și vitamine, care ajută la regenerarea semnificativă și îmbunătățirea funcției metabolismului celular. Substanțe active: Retinol încapsulat, Matrixyl® și Reforcyl®, acid hialuronic, vitamina E, ulei de shea, pantenol, zaharoză, orez.

GUMMY MASSAGE/CREMĂ-MASCĂ

10 ml Cremă-mască bogată în vitamine și uleiuri, care hrănesc, regenerează și stimulează producerea elastinei și colagenului. Îi asigură pielii putere și structură. Substanțe active: Neodermyl®, ceai alb, serină, vitaminele A și E, ulei de jojoba, alantoină, acid lactic, ceară de albine, pantenol.

FLASH MASK RADIANCE/MASCĂ CU EFECT DE LUMINOZITATE

3×19 gr Mască de unică folosință, îmbogățită cu vitaminele A, E, C. Regenerează și hidratează, datorită acidului hialuronic și colagenului hidrolizat. Conferă volum țesuturilor, îmbunătățindu-le structura. Masca mai conține un ingredient minune – Gatuline R, obținut din planta Acmella Oleracea (botox natural), care netezește pielea și reduce ridurile. Ginkgo biloba, hamamelis și nalba din compoziție protejează eficient pielea de deteriorare. Mod de aplicare: Este indicată pentru revigorarea pielii cu evidente semne de îmbătrânire și pentru tenul matur. Masca reduce ridurile, hrănește în profunzime și hidratează pielea. Este un remediu anti-îmbătrânire foarte eficient. Se aplică înainte de machiaj și după tratamentele de înfrumusețare cu aparataj. Se utilizează o dată sau de două ori pe săptămână. Cura de tratament – o lună. După demachiere, deschideți plicul care conține masca și aplicați-o pe față. Apoi, masca se separă de peliculă și cu vârfurile degetelor se așază pe piele așa încât să nu se formeze bule de aer. Timpul de acțiune este de 20-25 de minute. Se înlătură cu un șervețel umed, apoi se aplică o cremă.  Substanțe active: Gatuline R, retinol încapsulat, colagen hidrolizat, elastină, acid hialuronic, nalbă, conuri de hamei, aloe vera, hamamelis, bisabolol, cofeină, vitaminele C, E, ginseng, fucus, ginkgo biloba.