FLASH MASK RADIANCE/MASCĂ CU EFECT DE LUMINOZITATE

Descriere

3×19 g

Mască de unică folosință, îmbogățită cu vitaminele A, E, C. Regenerează și hidratează, datorită acidului hialuronic și colagenului hidrolizat. Conferă volum țesuturilor, îmbunătățindu-le structura. Masca mai conține un ingredient minune – Gatuline R, obținut din planta Acmella Oleracea  (botox natural), care netezește pielea și reduce ridurile. Ginkgo biloba, hamamelis și nalba din compoziție protejează eficient pielea de deteriorare.

Mod de aplicare:

Este indicată pentru revigorarea pielii cu evidente semne de îmbătrânire și pentru tenul matur. Masca reduce ridurile, hrănește în profunzime și hidratează pielea. Este un remediu anti-îmbătrânire foarte eficient. Se aplică înainte de machiaj și după tratamentele de înfrumusețare cu aparataj. Se utilizează o dată sau de două ori pe săptămână. Cura de tratament – o lună. După demachiere, deschideți plicul care conține masca și aplicați-o pe față. Apoi, masca se separă de peliculă și cu vârfurile degetelor se așază pe piele așa încât să nu se formeze bule de aer. Timpul de acțiune este de 20-25 de minute. Se înlătură cu un șervețel umed, apoi se aplică o cremă.

Substanțe active:

Gatuline R, retinol încapsulat, colagen hidrolizat, elastină, acid hialuronic, nalbă, conuri de hamei, aloe vera, hamamelis, bisabolol, cofeină, vitaminele C, E, ginseng, fucus, ginkgo biloba.