FACE-NECK CREAM-MASK/CREMĂ-MASCĂ PENTRU FAȚĂ-GÂT

Descriere

250 ml/50 ml

Cremă-mască inovativă pentru pieile deshidratate, sensibile, cu semne de îmbătrânire. Umple ridurile, albește, modelează frumos conturul feței. După aplicarea cremei, pielea devine fermă, netedă, hidratată cum se cuvine.

Substanțele active Kigelia Africana și Commiphora Mukul- stimulează autoregenerarea țesuturilor și hidratează straturile în profunzime. În același timp, întărește sistemul de apărare al pielii afectate de factorii externi nocivi (expunere la soare, poluare, fumat, temperaturi înalte etc.).

Mod de aplicare:

Se aplică pe pielea feței, gâtului și decolteului, timp de 15 minute, după WHITE TEA LIFTING SERUM. Surplusul se înlătură cu un șervețel. În Centrele de medicină estetică, Face-Neck Cream-Mask se aplică pentru 15 minute și poate fi folosită în calitate de cremă pentru masaj, până când se absoarbe. E compatibilă cu RF, US. În urma aplicării acestei creme, ridurile se minimalizează, se atenuează petele pigmentare, dispare roșeața.

Substanțe active:

Kigelia Africana,  Commiphora Mukul, Matrixyl tetra peptide, ulei din semințe de struguri, ulei de migdale, ulei de camfor, floarea-soarelui, vitamina E.