ACTIVATE GEL/ GEL ACTIV

Descriere

50 ml /100 ml

Gel cu un conținut mare de substanțe active, care reglează și echilibrează glanda sebacee. Este indicat pentru tenul gras, combinat, piele cu acnee, cu pori dilatați și dermatite. Este un antioxidant puternic. Conurile de hamei, salvia și iedera ajută la calmarea pielii și la stoparea infecțiilor.

Mod de aplicare:

În centrele de medicină estetică, gelul se aplică după procedura de curățare a pielii. Acest produs facilitează masajul miofascial. De asemenea, poate fi utilizat în terapia cu microcurenți pentru restabilirea elasticității și fermității pielii, precum și pentru ionoforeza – procedură care tratează transpirația în exces.

Activate Gel poate fi utilizat și acasă, seara, după demachiere, cu scopul de a curăța și a echilibra funcția glandelor sebacee. Nu se îndepărtează. Dimineața, pe piele se aplică BASICS Toner. Este contraindicat în cazul dermatitelor agresive.

Substanțe active:

Acid lactic, salicilic, hamamelis, extract de gălbenele, ulei de salvie, mușețel, valeriană, coada-șoarecelui, iederă, conuri de hamei, roiniță, fenicul, sovârf.