CONCEALER FLUID / CORECTOR ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE SPF 30

Descriere

CLEAR/LIGHT/DARK/TRANSPARENT/DESCHIS/ÎNTUNECAT

30 ml

Îmbină trei produse într-o cremă de protecție solară, cu efect anti-îmbătrânire. Este fină la atingere, se aplică ușor, uniformizează culoarea tenului, reduce ridurile, protejează pielea de razele dăunătoare ale soarelui.

Sunt disponibile trei nuanțe de culoare (Clear/Light/Dark):

  • Transparent – pentru fototipul de piele (1 și 2);
  • Deschis – pentru fototipul de piele (2 și 3);
  • Închis – pentru fototipul de piele (3 și 5).

Crema Concealer Fluid conține un complex format din 10 componenți hidratanți naturali (Hydroviton® 24), care hidratează intens pielea, timp de 24 de ore. De asemenea, are în compoziție proteine vegetale naturale (Vegeseryl™), bogată în izoflavonoizi, cu acțiune asemănătoare estrogenilor. Protejează mantia hidrolipidică a pielii, fortifică elasticitatea, stimulează fibroblastele ca să producă colagen.

Mod de întrebuințare:

Se recomandă alegerea corectorului în funcție de fototipul de piele. Se aplică dimineața, după produsele de îngrijire de la FR~HAUT. În Centrele de medicină estetică, corectorul este aplicat după procedurile de înfrumusețare, drept o ultimă etapă pentru un ten impecabil.

Substanțe active:

Filtre împotriva razelor UVA/UVB, Hydroviton® 24, acid hialuronic, Vegeseryl™, proteine de soia, perogen, Pentavitin®, vitamina E.