SUN PROTECTOR SPF 50/CREMĂ PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ

Descriere

50 ml/100 ml

Cremă pentru protecție solară, de ultimă generație. Protejează eficient pielea împotriva radiațiilor solare UVA și UVB, echilibrează funcția de formare de melanină în melanocite, obținând, în același timp, bronzul perfect și hidratare pe măsură.

Are acțiune antioxidantă și efect anti-îmbătrânire. Datorită formulei sale ușoare, a texturii catifelate, crema se absoarbe cu ușurință și se potrivește tuturor tipurilor de ten. Este un produs non-comedogenic, care previne apariția leziunilor de acnee sau agravarea celor existente. Nu lasă urme albe pe piele. Rezistentă la apă și transpirație.

Mod de aplicare:

Se aplica dimineața, apoi la fiecare patru ore. Se recomandă ca înainte de folosirea cremei pentru protecție solară, să se aplice unul dintre serurile sau cremele din gama EVEN, potrivite tenului. Crema poate fi aplicată și după machiaj, fără sa-l strice, deoarece include filtre fizico-chimice care protejează pielea de razele UV.

Substanțe active: Cromabright®, vitamina E, soia, dioxid de titan, octocrilen, bisabolol, pirocton olamine, clorură de argint.