KIT CITRUS CARE TREATMENT/KIT DE TRATAMENT CITRUS CARE

Descriere

Kit de tratament de înfrumusețare conceput pentru a preveni fotoîmbătrânirea și a o proteja de agresiunile mediului înconjurător. Este destinat folosirii exclusiv în centrele de medicină estetică. Produsele din acest kit regenerează colagenul dermei, stimulează funcția de protecție a pielii, întinerește. Restabilește tegumentele după orice fel de acțiune negativă (administrarea medicamentelor, insolație, expunere la vânt, fumat, diete etc.) Se poate folosi oricând pe parcursul anului, cel mai frecvent în perioada de primăvară-vară.

 

 


KIT-ul include:


MULTI-VIT COMPLEX/COMPLEX DE MULTIVITAMINE

3,5 ml

Ser cu o concentrație înaltă de vitamina C încapsulată. Regenerează pielea ofilită, flască. O protejează de radicalii liberi, o întinerește, umple depozitele de energie și îi redă strălucire.

Substanțe active:

Vitamina C încapsulată, acizi grași din ulei de rodie, extract din alge roșii irlandeze, acid lactic, vitaminele A, E, F, lactoză, pantenol, acid linoleic.

CITRIC OSMOSIS/ MASCĂ DIN CITRICE ȘI ALGE

30 g

Mască făcută din alge și acerola, cunoscută și sub numele de vișină tropicală, un fruct care conține de 50 de ori mai multă vitamina C decât portocala. Ajută la penetrarea în piele a substanțelor active aplicate.

Substanțe active:

Alginat, extract de acerola.

ELIXIR/ELIXIR

4 ml

Un ser bogat în coenzima Q10 și alantoină. Ajută la regenerarea pielii, previne deshidratarea și îi oferă strălucire.

Substanțe active:

Extract din rodie, coenzima  Q10, extract din flori de lucernă, vitaminele A, E, alantoină, pantenol, acid citric, ulei de porumb.

CREAM MASK/CREMĂ MASCĂ

5 ml

Cremă cu vitamina C încapsulată și microsfere obținută din rodie. Este o sursă bogată în ingrediente nutritive și acizi grași esențiali pentru frumusețea pielii. Îi redă tenului un aspect sănătos și îngrijit.

Substanțe active:

Vitamina C încapsulată, acizi grași din ulei de rodie,  uleiul Și, rapiță, acid lactic, vitaminele A, E, bisabolol, proteine hidrolizate de grâu, lactoză.