OXYGENO2 TREATMENT/KIT DE TRATAMENT OXYGENO2

Descriere

Kit pentru tratament cu OxygenO2, care are o acțiune multiplă. Este varianta contemporană a metodei de îngrijire a pielii – carboxiterapia. Este indicat, în special, pieilor care suferă de cuperoză. Îmbunătățește circulația sângelui. Are un puternic efect detoxifiant asupra pielii, mai ales în cazul celor congestionate, impure sau asfixiate (cu coșuri) sau pete. Oxigenează, hidratează, are efect de lifting. Previne îmbătrânirea precoce. Atenuează ridurile de expresie.

KIT-ul include:


TINGLE PEEL+TINGLE PEEL PATCH/GEL PEELING+MASCĂ PILING (CARBOXITERAPIE)

10 g + 15 g Peeling care constă în enzime (papaya, afine) și acid citric. Combinația de gel și plasture (patch), aplicate pe piele, generează bule de oxigen care îmbunătățesc respirația celulară, contribuind astfel la absorbția substanțelor active. Zgomotul efectului de carboxiterapie este unul plăcut. Acest gel oxigenează intens țesuturile, îmbunătățește circulația sangvină, permite ca substanțele active să pătrundă în piele. Ambele faze conțin enzime de afine și coacăze, care au efect detoxifiant, regenerabil. Substanțe active: Enzime de afine, coacăză neagră, extract de lămâie, trestie de zahăr, acid de lămâie, bicarbonat de sodiu (NaHCO3).

CONCENTRATE/CONCENTRAT

3,5 ml Ser puternic care conține o concentrație înaltă de Telangyn™, și ginkgo biloba. Acești componenți îi permit concentratului  să fie extrem de eficient în cazul tratării cuperozei. De asemenea, facilitează oxigenarea celulelor și stimulează metabolismul. Substanțe active: Telangyn™, ginkgo biloba, lipide din lapte, ulei de porumb, ricin, acid lactic, vitamina E.

D-MASSAGE/CREMĂ DE MASAJ

5 ml Cremă fluidă pentru masajul de drenaj, bogată în substanțe active care regenerează, curăță, hidratează și are efect anti-aging. Substanțe active: Telangyn™, ginkgo biloba, acid hialuronic (HY), lichen islandez, ulei de migdale dulci, extract din matură de câmp, brassica, theobroma cu flori mari, vitamina E, alantoină, bisabolol, proteine glicozilate, acid glutamic.

BLUE MASK/MASCĂ CU OXIGEN

10 ml Mască revigorantă, care îmbunătățește oxigenarea celulară și regenerarea țesutului, luptă cu staza limfatică. Substanțe active: Ulei de măsline ionizat, ginkgo biloba, kava kava, aloe vera, arnică, extract de alaria esculenta, semințe de chiparos, nori, acid lactic, acid de cituși.